Let's go to the North!
Hopelijk enthousiast wordende travel activers,
Weer een berichtje uit het verre Ghana. Ik ben bang dat dit voorlopig de laatste is want morgen vertrek ik naar de middle of nowhere. Morgen om 6 uur vertrek ik naar het hoge noorden. De plek met weinig regen, veel Yam en vooral heel veel armoede. Ik heb al foto's gezien van ons weeshuis. Het was echt heel erg heftig en ik ben wel een klein beetje angstig geworden. Niet voor de ziektes, en het gevaar maar gewoon ik ben bang dat ik toch wel heel erg ga schrikken van de slechte levensomstandigheden.
Maaar ik heb zo super veel om te vertrekken. Het is een hele leuke week, en super leuk even te wennen in Afrika met allemaal leuke mensen om me heen. Maar vandaag is het toch wel duidelijk dat iedereen graag wilt zien waar hij of zij verder gaat.
Allemaal al super bedankt voor alle donaties. Het gaat echt heel erg goed en de teller blijft maar lopen. Ik begin me inmiddels zorgen te maken hoe ik al het geld op ga krijgen! Zodra het internet goed is, en ik ben op de plaats waar al dat geld uitgegeven gaat worden, (in Nabari, walewale) dan maak ik foto's en probeer ik ze te sturen!
Maar eerst zal ik nog eventjes vertellen over mijn plan van vandaag. Ben net terug van een dagje koken. Jaja ik maakte de grap dat ik gelukkig geen rijst ‘s morgens hoef te eten maar vandaag was dat eventjes anders haha. Om 10 uur zat ik aan mijn heerlijke portie yam, vis, rijst en van alles wat te moeilijk is om de naam te kunnen onthouden. Zo meteen gaan we met zijn alle naar het strand. Dus kunnen we eventjes lekker afkoelen. Vandaag afscheid genomen van Tina, onze lieve Big black mamie, en dan morgen READY TO GOO!!!
laat me weten hoe ik kan helpen en dan niet via t giro nr
help me helpen
Beste Mart Buiijsmann,
Bedankt voor uw bericht. Helaas zie ik uw berichtje nu pas. Wat leuk dat u wilt helpen. U kunt mij mailen op [email protected] Want helaas heb ik geen verdere gegevens van u. Waar zat u aan te denken? Wilt u ook naar de kindjes of wilt u met een financiële bijdragen of eventueel materiaal de kinderen helpen? Ik hoop van u te horen.
Vriendelijke groet, Aukje Kolkman